PETICE PRO ZACHOVÁNÍ SAMOSTATNOSTI GYMNÁZIA V JEVÍČKU

Rada Pardubického kraje na svém zasedání 5.12.2013 doporučila splynutí Gymnázia Jevíčko s Gymnáziem Moravská Třebová o kterém bude zastupitelstvo hlasovat dne 19.prosince 2013. V případě schválení tohoto návrhu by se z Gymnázia Jevíčko stalo detašované pracoviště Gymnázia Moravská Třebová.
Gymnázium Jevíčko má dostatečný počet studentů, nabízí možnost ubytování na školním internátě a možnost stravování ve školní jídelně. Díky vysoké kvalitě vzdělávání má naše škola dlouhodobě velkou úspěšnost u státních maturit. Naši absolventi jsou zdárně příjímání na vysoké školy. Gymnázium Jevíčko získává množství grantů, které jsou efektivně využívány.
Obáváme se snížení kvality vzdělávání a do budoucna úplného zrušení naší školy. V tomto případě by studenti z okolních obcí museli dojíždět do škol bez možnosti internátního ubytování. Navíc by město ztratilo svoji důležitou součást.

Nesouhlasíme se splynutím Gymnázia Jevíčko s Gymnáziem Moravská Třebová. Přejeme si zachování Gymnázia Jevíčko ve stávající podobě. Vyzýváme zastupitele Pardubického kraje, aby neschválili splynutí těchto škol.

NEDOVOLTE TEDY PROSÍM, ABY DOŠLO POSTUPNĚ K ÚPLNÉMU ZRUŠENÍ NAŠEHO GYMNÁZIA V JEVÍČKU!!!!!!!!

Antonín Staněk    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Antonín Staněk, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.

Tuto petici nabídneme 3000 lidí. Tuto petici budeme inzerovat lidem, kteří si na našich webových stránkách prohlížejí jiné petice, ale tuto petici si ještě nezobrazili.