Petice pro odebrání fenky NO jménem Pusa

received_258187153102348.jpegŽádáme o odebrání fenky NO jménem Pusa majiteli Roman Andrýsek pro brutální, dlouhodobé týrání pejska.Majitel se zdržuje a bydlí v obci Otrokovice.Pejsek opakovaně majiteli utíká, opakovaně odchycen MP Otrokovice a vždy navrácen na falešný očkovací  průkaz a známku na psa která byla odcizena a je vedena na psa plemene yourkšír.V pátek byla svědkyní ve Zlíně přivolána policie ČR a vše nahlášeno.Majitel je drogově závislý,krade v supermarketech, napadá občany a je nebezpečný ne jen pro pejska ,ale i pro své okolí. Dále žádáme prošetření postupu MP a celého vedení odboru životního prostředí města Otrokovice v tomto případu.DÁLE ŽÁDÁME,ABY FENKA NEBYLA UMÍSTĚNÁ DO UTULKU V BULHARECH U KOČVARŮ!!

Diana Kalabkova    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Diana Kalabkova svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.