Petice na podporu prap. Patrik Parči

My, níže podepsaní občané, prostřednictvím této petice uvádíme a sdělujeme, že jakékoliv jednání našeho souseda a známého Patrika Parčiho, které je mu kladeno za vinu v souvislosti s jeho bývalou manželkou, nemá, a ani nemělo vliv na jakékoliv naše úsudky a pochybnosti vůči morální a profesní integritě jeho osoby a jeho výkonu služby v rámci Policie České republiky. Jeho setrvání ve službě by v nás v žádném případě nevzbudilo obavy o kvalitní a profesionální výkon služby při plnění jeho služebních úkolů a naši důvěru v Policii České republiky. V žádném případě jeho problémy soukromého charakteru nešpiní dobré jméno Policie, jakož to i policistu samotného. Jedná se o příkladného občana a otce, který si plní všechny své povinnosti řádně a odpovědně, stejně tak jsme přesvědčeni, že své povinnosti plní v rámci Policie České republiky a je pro své kolegy oporou a vzorem. V místě bydliště a v širokém okolí je respektovaným člověkem a osobností.

Navrhujeme proto, aby byl Patrik Parči ponechán ve výkonu služby.

Za petiční výbor:

prap. Patrik PARČI, ČOZ 272 887, inspektor 1. odd SPJ, KŘP hl. města Prahy

Patrik Parči    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Patrik Parči svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.