Nesouhlas s výpovědí paní učitelky Jitky Svobodové -žádost o zpětvzetí výpovědi

Základní škola Mělník – Pšovka, příspěvková organizace

Blahoslavova 2461

276 01 Mělník

Věc: Nesouhlas s výpovědí paní učitelky Jitky Svobodové -žádost o zpětvzetí výpovědi

My rodiče školáků Základní školy Mělník – Pšovka ul. Blahoslavova žádáme o zpětvzetí výpovědi danou paní učitelce Jitce Svobodové. Máme za to, že paní Svobodová je velmi kvalitní vychovatelka/družinářka. Je kreativní, nápaditá, akční, umí to s dětmi, umí to s rodiči a svou práci dělá podle toho co slýcháme o jiných družinářkách z jiných škol nad rámec a s velkým nadšením. Děti i rodiče si získala mimo jiné i svými tvořivými akcemi, kde se i rodiče mohli naučit nové věci…… vždy se odreagovali a společně s dětmi vyráběli nádherné dekorace, se kterými se pyšně chlubí všem návštěvám. Z jiných krásných akcí musíme zmínit soutěž, kdy děti malovaly tygra, hrnkobraní a prosincovou vánoční besídku. Umí si i u raubířů udržet autoritu. Děti ji mají velmi rády, o čemž se můžete přesvědčit i tím, že se chtěly do petice zapojit svými obrázky, které jim připomínají některé z krásných chvil s paní učitelkou Jitkou.

Víme že škola odchodem paní vychovatelky Jitky hodně ztratí. Škola už nebude stejná, naše děti už nebudou s nadšením chodit do školy s tím, že se nejvíce těší do družiny. Takového nadšence, který ke každému dítěti přistupuje jako by bylo jeho, jen stěží ještě seženete.

Upřímně věříme, že dobro dětí a školy bude pro vedení to nejdůležitější.

Děkujeme a jsme s úctou

Petiční výbor

Bukačová Dita, Čertovská 1118, Mělník

Bc. Hospodková Petra, Komenského 3848, Mělník