Ne imigrantům z Afriky

Celý český mediální proud vydal zprávu o kvótě pro uprchlíky, kterou navrhla EU. Buďme opatrní, než jim začneme věřit.

Číslo 525. To je prý počet imigrantů, které dostaneme v rámci povinných kvót pro údajné uprchlíky. Ano, pro ty válkou zubožené mladé muže v plné síle, oblečené v kvalitním oblečení a čistých teniskách. Ano, jsou ti to imigranti, jejich 80% nyní žijících v EU nepracuje a nechává se dotovat sociálními dávkami. A ano, jsou to ti, kteří do hostitelské země přinesou islám, kulturu, která jim káže přizpůsobit hostitelskou zemi sami sobě.

A myslíte si, že číslo 525 není tak hrozné? Možná máte pravdu. Ale to, co média těžko budou nějak zmiňovat, je budoucí plán EU. Podle výpočtů kvót dostane Česká republika 3% ZE VŠECH uprchlíků, kteří dorazí na území unie. Jen loni přijelo na břehy EU přes 650 000 imigrantů. Česko by tak v takovém poměru mělo povinně přijímat přes 20 000 lidí! Jsou to lidé, kteří sem přivedou ten nejzarputilejší islám. Jsou to lidé, jejichž množení je zhruba pětkrát rychlejší než naše. A také je potřeba zdůraznit, že počet imigrantů se každou chvíli zvyšuje a že kvóty budou trvalé!

svobodnenoviny.eu    Kontaktujte autora petice