MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #67014 Re: KGBák Putin je v krůčcích pečlivě vyškolen a nebylo by to poprvé, kdy by Rusko rozpoutalo...

2015-12-03 13:31

#67000: PutIN je IN! -  

 

2015-11-28 07:22

 

....celosvětový konflikt. 

Svět se malými krůčky blíží ke třetí světové válce, píše se v Rusku

Rusko se dostává do velmi svízelné situace. Poptávka po ropných produktech bude postupně klesat, obdobně jako se to stalo s uhlím. Rusko ovšem nikdy nebylo schopno na světových trzích nabídnout nic kromě ropných produktů a to ještě v surové podobě. 

Spojené státy včera začaly létat do vesmíru za desetinu předvčerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

Putin přesně ví, že Rusko se 140 mil. nejen technologicky zaostalé populace je na samém okraji světového obchodu a z tzv. státního pokladu z prodeje ropných produktů  určeného na důchody nezbylo po "zachraňování" měny  a "podníkáním" s těmito penězy KGBáky kolem Putina už vlastně vůbec nic, pokud tam vůbec kdy něco bylo. Populace navíc masivně vymírá a masivně emigruje. Jen tento rok odešlo jen do USA a jen legálně víc jak 240 000 lidí, 500 000 lidí se účastní loterie o Zelenou kartu! 

 Putin ukradl Krym, rozpoutal válku na východě Ukrajiny a vede další konflikty. Ukradením Krymu porušil Trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, která Rusko dokonce zavazovala k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Rusko promarnilo další minimálně "dvě (spíše čtyři) komunistické pětiletky". Čína jezdí za dvacet let rychlovlaky, postavila trať do Tiberu a létají do kosmu a Rusko horko těžko udržuje v chodu pomalou transibiřskou magistrálu, které se čínské vlaky do Evropy vyhýbají obloukem a přesto dojedou dříve. Putin se jeho špatné řízení země snaží zamaskovat horečnou válečnou aktivitou navíc na dluh, což je velmi nebezpečná hra.

(V minuaturním se zde ANO StB snaží zamaskovat jejich děsivé řízení státních financích nepřetržitým poukazováním, že "Kalousek rozkradl miliardy" aniž by byli schopni prokázat i jen ukradenou tisíckorunu

Rusko je v obrovských problémech a bude si to muset přiznat a jsou v problémech nejen proto, že KGBáci kolem Putina masivně okrádají své občany dnem i nocí.

Nedávno už Putin pod tlakem začal dokonce masivně Rusko vyprodávat do 1,3 mld. Číny tedy desetkrát větší země s mnohonásbně větší produktivitou práce a HDP, neboť nikdo jíný již Rusku "nepůjčí" přesněji nikdo jiný už o podíl na Rusku nestojí, Rusko se stalo naprosto nedůvěryhodnou zemí, vlastně je div, že Rusko nakupuje US dolar jen za 66 rublů, tedy měny, která už má hodnotu jen dosud nasmlouvaných dodávek ropy a plynu. 

Při výprodeji Ruska do Číny je potřeba zminit, že Rusko ale žádný validní zahraniční dluh Číny nedrží, jako je tomu u Spojených států. Nebezpečnost výprodeje Ruska do Číny je tedy obrovská a jen bude zvyšovat napětí uvnitř samotného Ruska i v jeho okolí, neboť takto vyprodané (zadlužené) Rusko může své vyprodání řešit vojenskou agresivitou, jak už dnes Putin mnohokrát naznačil, vnitřní agresí a tvrdší totalitou, opětovným znárodňováním atd.