MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Roman Skácel
Hodonín

/ #18390 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman má znalosti angličtiny, ale špatnou výslovnost :-) a pisatel se tváří, ž

2014-11-26 18:35

#18373: - Re: Re: Re: Miloš Zeman má znalosti angličtiny, ale špatnou výslovnost :-) a pisatel se tváří, že je 

Nesnažím se vůbec nic naznačovat, na to zde nemám čas, rovnou tvrdím, že Zeman je lhář, opilec a stupidní politik, hlupák, který se už dávno stává mluvčim Kremlu v aktuálně hodně složité mezinárodní politické situaci...

A Vy příteli si všímejte lingvistiky méně, než toho, co je opravdu důležité, jinak se může stát, že ani nezaregistrujete odkud přiletí ta poslední rána ve Vašem životě.

P.S. Jasně že se nebojíte, máte přehled a víte přesně, co se děje. Možná, ale spíš ne.

Ruština by "sa mi nezišla", to mi věřte, mluvím rusky velmi obstojně a vím proto co tvrdím, v budoucnu se nejspíš budou muset snažit Rusové domluvit s námi aspoň anglicky, když už po nich nebudeme chtít v našich zemích rovnou češtinu a slovenštinu.

Kdo platí ten poroučí a my budeme platící zákazník a oni ten, kdo se v budoucnu bude MUSET naučit s námi komunikovat, nebo si mohou zůstat na své zmrzlé Sibiři.

Počítám, že se bez nich obejdeme víc v pohodě, než oni bez nás a už to bude trvat jen měsíce, než to bude zcela a nezpochybnitelně zřetelné...

Vůbec nejpřirozenější by bylo, kdyby je začali pomalu, ale rychle vylučovat organizece, jako je MOV, FIFA, UEFA, FIA, IAAF, atd, atd. atd.

Ať si tam pod kuratelou Putina dělají i vlastní sport, na vyspělejším světě nezávisle...

Smích? Přejde...