MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

pokrytectví v této zemi

/ #6346 Re:

2014-11-06 17:01

#1: -  

  Milí spoluobčané,

docela mě baví pokrytectví v naší zemi, která je čím dál větší, že si ani nevidime na špičku nosu. Ono nestačí co vše se tady za všechny roky od rádoby revoluce stalo. Můžeme jen tak namátkou pár věci připomenout. Jak jsme v důvěřivosti investovali do Harvardských fondů, různých kampeliček nebo H-systémů a jak bylo vše křišťálově čisté, že to již více býti nemohlo.

Jak jsme se se založenýma rukama dívali na to, jak se naše země postupně rozprodává a rozkrádá.  A kdo proti tomu šel kdy manifestovat  a skládal petice na odvolání ??? !!!  Kdy sěl kdo manifestovat když se propouštěli lidi a zavírali vytunelované továrny ??? !!! kdo šel manifestovat když se díky amnestiím propouštěli vězni a společnosti které vědomně okradly obyčejné lidi a nijak za to dodnes nenesou odpovědnost ??? !!! A kdo šel manifestovat a vymýšlet různé petice  na odvolání všech  našich poslanců, ministrů vlád a senátorů  za neadekvátní chování v parlamentu. kdy se naši politici mezi sebou fackovali, hrubě si nadávali a ukazovali na sebe prostředníčky. TO JE OSTUDA !!!  Když vezmu ještě v potaz jejich pracovní morálku, večné přestávky a pospávání na lavicích, čtení novin a zdlouhavým nic neříkajícím diskuzím. TO JE ROVNĚŽ OSTUDA. Ale bohužel ne jen jejich, ale i naše, jelikož jsme pro změnu k lepšímu nic neudělali. Jediné co my češí umíme, je pěkně v teple u kamen nebo v hodpodě a s plnou mísou řízků lamentovat a stěžovat si, ale jak je možné že nikdo nevyšel do ulic a nežádal odvolání alespoň poloviny politiků z vlády ze jejich neslušné chování a špatnou reprezentaci ve světě.

A celá republika bude teď najednou řešit chování prezidenta naší republiky? To mi přijde více než směšné. Všichni odpůrci našeho prezidenta se chovají jako supi a čekají na každý jeho chybný krok, neuvážené slovo které podle nich řekl ( nemyslím si že byli neuvážené, ale že pan Zeman přesně ví čím koho provokovat a jak se říká potrefená husa se..... :-) A že nazývá věci pravými jmény. Že má svůj vlastní názor a mluvu sice jadrnější, ale nic neobaluje a neskrývá za cizí slova, kterým většina národa stejně nerozumí. A TO JE PRO VÁS OSTUDA??? !!!  Kde jste tedy všichni kdo podávají petici na odvolání byli, když se děli a dějí všechny ty nepravosti v tomto státě? 

Jak jsem říkala. Jsme neskuteční pokrytci a to co odsuzujeme na jediném člověku, promíjíme stovkám dalších z řad našich politiků a senátorů.  Kdo myslíte , že za všechny ty roky nám způsobil větší ostudu v cizině?  Lidi vzpamatujte se a nebuďte jak stádo ovcí, které se nachává srthnout davem a našeptávači, kteří již dlouhodobě niči tuto zemi a vše svaluji pak na jedinného člověka a to ještě na hlavu státu.......