MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #4912

2014-11-06 00:44

Málo kdy a málo co podepisuji, ale tohle považuji za větší občanskou povinnost, než chodit k volbám. A v tomto případě zejména těm prezidentským.
Pokud tu neexistuje demokratický a ústavní nástroj na odvolání člověka, který je "prezidentem dolních 10 milionů" zjevně omylem zmanipulovaných voličů z řad konzumentů laciných a sprostých bonmotů a prasáren, pak my, a věřím stále, že nás je a musí být v této zemi drtivá většina, musíme vzedmout obří vlnu občanského odporu proti takto odporné a netolerovatelné zvůli a hrůzy, s jakou je naše krásná zem dehonestována v zahraničí, doma, všude!

PROBUĎME SE, lidi, a nenechte cizími, nevymáchanými ústy za sebe říkat po světě takové věci, jako že souhlasíme s anexí Krymu Ruskem, s vojenskou "integrací" Tibetu ke komunistické Číně, s vojenskou intervencí Ruska na Ukrajině, s potíráním lidských práv kdekoliv ve světě, s tím, že ku.da zkur..ná je normální slovník, kterým může být pošlapáván odkaz zakladatele moderního československého samostatného státu T.G.Masaryka v Hovorech z Lán....

JE TO JEN NA NÁS, ZVEDNOUT HLAS A ZAŘVAT SILOU LVA, ŽE TOTO NENÍ PERSONA GRATA!