MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Václav

/ #4263 Po letech někdo natvrdo říká pravdu, mluví jako my obyčejní lidé !

2014-11-05 15:44

#9: -  

 

Rozumím prvním reakcím, ale já to vnímám takto :  po letech někdo natvrdo říká pravdu, mluví jako my obyčejní lidé ! Díky Zemanovi nyní např. já naivka vím co znamená PUSSY (název těch pronásledovaných holek panku v Rusku) a nyní již za těmito holkami nestojím, a neobhajuji je. Už chápu, co asi prováděli v tom kostele.....
Jsme prostě manipulovaní šlechtou, miliardáři, podnikateli a obyč chlap, který např. z Hradu vymetl německé depresivní vozy Audi (typické pro lidské šmejdy) a vidím již Škodovky nebo v této rozkradené zemi odložil zlaté péro na charitu, je stále pomlouván.
Vzpománím na neděli u nás v kostele po volbách, kdy mě jedna stará paní napadla, že jsem nevolil Švancenberga ! Ona s tímto tématem drze začala a pak mě napadla ! A že mi již nebude s ničím pomáhat v kavárně (ona ale navíc nikdy nepomáhala) !  V následném kázání uznávaný farář č.1 ocenil prezidenta, že je první v tomto státě, který zmínil Boha a k němu se obrátil se svým dobře zformulovaným přáním. Je fajn, že Zeman řekne stejně jako my (tedy jsme také odpad ?), že něco Kalousek zkurvil. Kalouskové apod. týpci na jachtách a vilách jsou zlem proti nám a národu a toto slovo je tvrdé, ale výstižné. Naštestí skončili a je na nás, abychom podpořili konečně lidské projevy a nestyděli se za ně. A nenechali se vést tou starou oligarchií, celý svět se totiž mění.
Jak je možné, že nikdo nenapsal petici za zničení Kalouska za ty nahrané jeho sprosťárny v sněmovně ? 
Václav