MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Redneck-Soul

/ #3066 Miloš je super

2014-11-04 23:34

#1: -  

 To je až smutný,jaký jsou v tomhle státě OVCE,to se zase někomu povedlo vyvoval nesmyslný povyk a všichni jdou s davem.

 

V tomhle státě je toho tolik špatně,politika je tu naprosto prohnilá,platy tu jsou často už nižší než v Číně,lidi odtud utíkají a všechno je rozprodaný.Nejsme schopný podnikat a potřebujem páníčky,proto už taky nic nevlastníme patří to k naší povaze.Když se projdu po Václaváku/Kolonádě tak každej druhej krám má Albánec.. v každé zapadlé uličce je Vietnamská večerka a na jeden metr čtvereční je tu asi 40 000 heren,a na každým rohu se prodáváv fety.k platům se ani nevyjadřuji... Ve fabrikách v Číně berou 13/14 tisíc. (ne všude) za chvilku se tu těm Vietnamcům nevyplatí pracovat nebo bude větší plat i ve Vietnamu.

 

Korupce je u nás tak slavná záležitost že se o tom píše po médiích po celém světě,když tu to dojebáv*la ODS ty celé roky ruku v ruce s Kalouskem a dalšími šmejdy,tak nikdo nic neudělal,většina OVČANŮ jen brečela doma u PC a prskala do monitoru a tukala do klávesnice bezcenné komentáře.Kdyby jste byly ovce takhle aktivní  i u vážných věcí tak by se tu mohlo žít lépe,kdyby takovéto super aktivní petice byly proti Hernám a podobným zlodějinám už je tu dávno hodně věcí jinak.

 

Je mi vás líto,nebudu obhajovat to že se prezident vyjádřil nezdvořile,naopak respektuji jeho vyjádření řekl to co měl na srdci a na plnou HUBU ! k čemu vám jsou snobácké hry obleky kravaty bezcenné lži a sliby ? když to potom dopadá takhle jak u nás v tomto státě ?

At je Miloš jaký chce Slivovičák a občasný hulvák,je to člověk co si na nic nehraje,nemá za sebou žádné tunelové kauzy a podobně a hlavně je velmi inteligentní.

Poslední Americký prezident byl u mě Kennedy a taky jak dopadl.Nebýt ovce a nejít s davem se občas nevyplatí.

 

Vysoce postavení Politici kteří nás zastupují,zastupují taky naší povahu a lidskost,ukazují to jak je moc a prachy mocná,a většina prostých lidí kdyby se dostala k moci by se zachovala stejně.Je to nekonečný..

 

Nezasloužíte si nic jiného než tohle co tu ted je.