MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Weru

/ #127 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-03 15:19

#45: Michal - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Chápu, že moje závěry odmítáte...nevím proč by jste měl přijat něco kde se o Vás vůbec nepíše. Podle toho co píšet usuzuji, že vy nejste zrovna ta část společnosti, která se zrcadlí v politice.

Co se týče změny...sama se nezmění, společnost tvoří jednotlivci. A na to aby se změnil celek se musí začít měnit nejdřív jednotlivé části celku. Akorát některé tyto části budou muset uvidět a uvědomit si věci třeba jako vy nebo já a mnoho jiných rozumných lidí, kterých si myslím není zas tak úplně málo. Jde jen o to aby lidi otevřeli oči, zapojili zdravý rozum a přemýšleli vlastní hlavou jak chtějí a včem chtějí žít...a ten problém má určitě samozřejmě širší řešení než jen jít k volbám. Těmi se tady toho zatím moc nevyřešilo. 

Já tu možnost jít k volbám v CZ nemám ale to neznamená, že jen sedím a nadávám na to co se děje. Žiju tady, platím tady daně a tudíž mi ani není jedno co se tady děje a snažím se ty věci ovlyvnit i jinak. Zde jsou volby v tuhle chvíli spíš jen volba menšího zla a ne volba toho co skutečně chceme.