Nemohu mlčet: Otevřený dopis velvyslanci Ukrajiny v České republice a odmítnutí relativizace ruské agrese v projevu Tomia Okamury

Nemohu mlčet: Otevřený dopis velvyslanci Ukrajiny v České republice a odmítnutí relativizace ruské agrese v projevu Tomia Okamury / Oznámení / 47 000 hlasů / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2026-01-05 23:28

Velmi vám děkuji za zpětnou vazbu. Rozhodně budu dál podporovat Ukrajinu a její lid.
S pozdravem Pavel Dobrovolný
P.S. Sláva Ukrajině, hrdinům sláv.

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 02:32

Děkuji vám, pane Koláři.
Před chvilkou jsem se na platformě X (dříve Twitter) u jednoho prudce vtipného přispěvatele dočetla, že
„tyhle zábavy pro plebs mají asi tak podobný smysl jako ten cár papíru v 77tém. Tedy žádný.“
Nevím, jestli si ten hoch uvědomil, jak skvělý příměr zvolil, když váš dopis přirovnal k Chartě 77. Trochu se sice seknul, když napsal, že takovéhle aktivity nemají žádný smysl, podle mě to ale nevadí, protože vy, já i další desítky tisíc lidí si uvědomujeme, že Charta 77 i váš dopis smysl mají.
Ještě jednou vám, pane Koláři, děkuji, že jsem si to díky vám uvědomila.
Alena Hanušová

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2026-01-06 08:00

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 08:02

Charta 77 - tu podepsala soudružka Švermová a pár ožralů a nemakačenků... Tenhle dopis je hnůj, pod který se podepsali morální mrzáci - ti, kterým korupce, zlodějna a ponižování se před mafií přijde normální. Pan Kolář a podepsaní pod tímto dopisem mohou ukrajincům dělat pejsky - pěkně lízat panu velvyslanci boty....

2026-01-06 08:05

2026-01-06 08:13

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 08:28

Děkuji za tuto petici. Vám, pane Koláři, přeji sílu a smekám před Vaší odvahou. 

Na komentáře agresivních, frustrovaných a zamindrákovaných jedinců trpících torpidní ukrajinofóbií nemá smysl reagovat. Snad jen, že jejich autorů je mi vlastně líto, jejich životy musí být velmi smutné a ubohé.

2026-01-06 09:32

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 09:35

Děkujeme!!!! Nelze mlčet!!!!!

2026-01-06 09:37

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 09:44

Ještě to chce připravit protestní dopis, až si člen NATO USA přivlastní dánskou kolonii Grónsko :-) S těmi peticemi, dopisy a morálkou jděte do prdele... Síla je síla... a právo je slabost

2026-01-06 11:40

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 13:10

Checheche! To je pěkný sledovat, jak taková petice kdekoho vytočí 😄😄😄

2026-01-06 13:22

2026-01-06 13:22

2026-01-06 14:18

Anonymous

2026-01-06 15:21

Až se to otočí, budou podobné petice skvělým zdrojem dat 😉 A ono se to otáčí, Evropa je slaba, bude vládnout ten silnější, ne ten kdo uznává 58 pohlaví 

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 17:47

Je úžasné pozorovat, jak v praxi funguje pořekadlo "potrefená fusa vždy zakejhá". A zde se realizuje celé hejno zdá se. Silácké pózy, vulgární výrazivo a zaujímání submisivní pozice před hypoteticky silnějšími vypovídá mnohé o pisatelích. Slušné lidi s rovnou páteří a morálními hodnotami  slučitelnými s hodnotově vyspělou civilizací toto naštěstí nemůže odradit. Konec konců, to již praví Češi dokázali v roce 1939, během druhé války, i během rudé okupace. A kde ti "silnější" zkončili? Děkuji všem odvážným a hrdým! Ať žije svoboda, právo, čest a odvaha! Ukrajina je hrdá a svobodná země! Čest a díky jim za hrdinství, odhodlání a obětavost! Jsme a budeme s vámi!

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 19:58

Tomio Okamura je bezpečnostním rizikem pro Českou republiku a nikdy se neměl stát předsedou Poslanecké sněmovny. Dělá jen ostudu našemu státu.

Nepřihlášený uživatel

Tomio Okamura je bezpečnostním rizikem pro Českou republiku a nikdy se neměl stát předsedou Poslanecké sněmovny. Dělá jen ostudu našemu státu.

Nepřihlášený uživatel

Pane Kolář za mne a moji manželku Vám za petici děkuji

Václav Verner a Lenka Verner Jelenová

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 20:25

Děkuji Vám Tondo, jsem na Vás hrdý!

Anonymous

2026-01-06 21:08

Velice děkuji za tuto petici a iniciativu, věřím, že to má smysl !

Lenka Ondřejková

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 21:58

Pane učiteli, jsem jedním z dobrovolných průvodců v cyrilometodějské kapli na Radhošti. V době školních výletů tam na vrchol Radhoště cestou z Pusteven přichází několik školních výprav denně. Ti žáci a studenti se chovají různě, protože jsou prostě různí. Ovšem ve všech třídách je mix dětí, a přesto je obrovský rozdíl mezi tím, jak se tyto jednotlivé školní výpravy chovají jako celek, jako skupina. Mám odpozorováno a nikdo mi nevymluví, že skutečně platí: jaký učitel, taková třída. Někdy je dokonce rozumnější řeč s těmi dětmi, než s jejich kantory... Člověk nechápe, proč se studenti u kaple chovají jako banda buranů, a pak zjistí, že tím největším buranem z nich je jejich učitel... Vzápětí dorazí jiná školní výprava stejně starých studentů, a ti se umí mezi sebou bavit normálně, civilizovaně, kulturně, protože tak s nimi mluví a jedná i jejich učitel(ka). Ten rozdíl je markantní. Je dobře, že jsou u nás učitelé jako jste Vy - lidé, kteří to mají v pořádku v hlavě i v srdcí. Děkuji Vám a Bůh Vám žehnej! S úctou Josef

Nepřihlášený uživatel

2026-01-06 22:24

Okamura je prehnanej, no bezbreha adorace Ukrajiny taky... Česi mají tendenci se pořád před někym plazit, aktuálně před Bruselem a Kyjevem...