Dopis poslancům k hlasování o nouzového stavu

Vážený pane poslanče, vážená paní poslankyně,

naše republika se již od 5.10.2020 nachází v nouzovém stavu z důvodu zamezení šíření coronaviru. Ze stejného důvodu bude vláda žádat o další prodloužení nouzového stavu.

Jak již všichni víme, kroky vlády dělané za pomoci nouzového stavu nesnižují počty nakažených, počty hospitalizovaných, ani počty zemřelých.

Proto nevidím důvod k dalšímu prodlužování nouzového stavu, jelikož vláda díky němu nejenže nezvládá šíření "pandemie", ale hlavně likviduje soukromé podnikání, neumožňuje vzdělávání dětí, resp. jej umožňuje jen distančně, což je pro jejich úroveň vzdělání nedostatečné. Vláda zavádí nesmyslná a ničím nepodložená opatření, která omezují životy občanů, ať už z hlediska zaměstnání, sportování, kultury a jiných činností, a která evidentně nevedou ke zlepšení epidemiologické situace.

Z výše uvedených důvodů vás žádám jako volič a občan České republiky, abyste hlasoval/a proti prodloužení nouzového stavu.

Děkuji

Miroslav Barčuk

Mirek Barčuk    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Mirek Barčuk, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.