DÁVÁM HLAS POLITICKÉ STRANĚ JEDNOTNÉ ČESKO

Již dlouho si s námi vláda ČR a politické strany zvolené podivným způsobem pohrávají a na to je lidský život dost krátký, abychom byly otroky ve své vlastní zemi pod taktovkou globalistů a uctívačů Ďábla ze zahraničí a všechny naše obchody byly zlikvidovány, jen aby zde kšeftovaly Němci, Francouzi a Angličané. Už dost všemu zlu a útlaku Českého národa. Skoncujme to společně a podělme se o moc společně! TATO PETICE SLOUŽÍ KE SBĚRU VOLIČŮ, KTEŘÍ MI DÁVAJÍ SVŮJ HLAS, ABYCH SE DOSTAL DO SNĚMOVNY A POTAŽMO DO VLÁDY A K MOCI NAD ČESKOU REPUBLIKOU A ZMĚNIL VŠECHNY ZÁKONY K DOBRU A VŮLI NÁRODA! ABYCH SE STAL NOVÝM PREDIKTOREM ČESKÉHO NÁRODA A VYMÝTIL U NÁS ZÁPAD CO NÁS ZOTROČUJE JEDNOU PRO VŽDY. Aby do ústavy bylo zapracováno to, že je zcela jedno jestli jsme právně Československo anebo Česká republika, právní dfědičný charakter musí být založen tudíž zapracován do zákona čr a chráněn ústavou čr o právním nástupnictví se vším přislušenstvím, to proto abychom mohly soudit ty, co nás prodaly za mrzký peníz. - Já nabízím zdravotnictví, zdravotní péči a léky bezplatně, zadarmo, každý občan dostane milion korun z reparací Německa a ze zabavených majetků a peněz satanských a zrádných oligarchů, co zlikvidovaly a zradily tuto zemi prokáže li se, že jejich majetek a peníze jsou od Amerických a Bruselských oligarchů, bezplatné školství a zadarmo učebnice se spravedlivým učením jak nás učily dle tradicí naší předkové a děti budou mít obědy ve školách a školkách zadarmo! Spojení se s těmi politickými stranami, se kterýma máme společný jazyk pro národ, ukončíme korupci, zbytečně obsazená místa ve vládě a na úřadech, vystoupení z EU a NATO a stažení všech naších vojáků ze zahraničních misí pro cizí zájmy, zavedení základní vojenské služby, navýšení platů, regulace a snížení cen, snížení všech daní a zrušení EET, regulace podníkání atd.., potrestání politiků zabavením majetku a autobusem se odvezou ze země do Německa tak odkud přišli, co zlikvidovaly tuto zemi a udělaly z nás laciné děvečky a otroky a křižovatku mafií a drog a kšeftů se zbraněmi, koruna k euru 1:1 protože stop nadřazení západu nad ČR atd. Už dost lživému zahraničnímu kapitálu za cenu likvidace vlastní výroby, ochrana českých hranic a jeji uzavření, ochrana Benešových dekretů, nová vítečná spolupráce mezi zeměmi evropy a mnoho dalších nádherných předsevzetí, protože občan je na prvním místě.. a každé prvorozené dítě dostane 100.000,- korun. Národ už nebude trpět ve stoce pod bičem zaprodanců co mají na výkladních skřiních anglické anebo americké vlajky a jejich reklamy, vítače pánů a rábů s EU transparenty co okrádají Slovany v České republice a dělají si z nich své otroky. Slibuji sociální rovnoprávnost a zákonnou spravedlnost pod vysokými tresty, kdy bezpečí Čechů bude vždy na prvním místě. Jednou pro vždy skoncuji s těmi co dostávají Business anebo tučné odměny za migranty. Jen proto aby zlikvidovaly naší kulturu a stejně jako v Německu si je používaly jako voliče, protože jejích vlastní národ jimi opovrhuje za zradu. Pročistím vládu České republiky co dělají z naší země, vlády rinek na náměstí kde se kupci hádají kolik co stojí a přestanou znevažovat naší Českou důstojnost nesmyslnými neproduktivními stranami a hnutím. PROTO VOLTE NAŠÍ STRANU K MOCI.. JEDNOTNÉ ČESKO..

Jiří Klimovič alias Jurij Klimov    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jiří Klimovič alias Jurij Klimov, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.