Petice za odvolání Stanislava Křečka z postu zástupce ombudsmana

Kontaktujte autora petice

Reakce na nasi petici prisla zatim z medii

2014-02-22 15:10:01

Vážení a milí spoluobčané, kolegové a přátelé,

rádi bychom vás informovali o dalších možnostech naší spontánní iniciativy. Měli jsme teď krátký rozhovor do Lidových novin, není jisté, zda to vyjde. Nicméně je důležité podotknout, že ten rozhovor se konal jen díky vašim 1032 podpisům za necelých 48 hod. od zveřejnění petice. Budeme proto nesmírně rádi, pokud zvážítě možnost petici ještě jednou znovu nasdílet na svých facebookových profilech nebo poslat blízkým. Zítra bude paní ombudsmanka Šabatová v Otázkách Václava Moravce. Víc podpisů bude větší vahou pro případné veřejné vyjádření.

K možnostem odvolání. Ombudsman nebo jeho zástupce nejsou ze zákona odvolatelní za výroky, pouze za trestný čin. Pan Křeček pravděpodobně velkou sebereflexí neprojde a tak petice hraje především roli šíření otevřeného dopisu paní Ombudsmance. Váš podpis je tak spíše podpisem pod tento dopis. Peticí tvoříme tlak především morální.

Přejeme pěkný víkend


Josef Tlustý a Nikola Schmidt



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.