Petice proti přesunu extraligového hokeje z Českých Budějovic

Kontaktujte autora petice

Pochod za záchranu Budějckého hokeje podruhé

2013-06-11 10:26:09

Ahoj všichni,

zítra tzn. ve středu 12.6.2013 se uskuteční druhý pochod za záchranu Budějckého hokeje. Minule se nás sešlo takřka 600 a tentokráte by bylo lepší, aby nás bylo ještě víc. Pokud byste se rádi zúčastnili, tak se prosím zaregistrujte na FB stránce https://www.facebook.com/events/412387468869497/412686978839546/?notif_t=plan_mall_activity. Pro ty co FB nemají tak zde jsou informace: vycházet se bude v 17:30 od nádraží ČD (sraz je v 17,00) a půjde se po Lannově třídě k radnici a následně k Budvar aréně.  Děkujeme za podporu a sdílejte prosím i naši petici. Určitě to je potřeba. Ještě jednou díky.

Jarda Hrubý

Jaroslav Hrubý

Pochod za záchranu Budějovického hokeje

2013-06-02 08:29:32

Ahoj všichni,

v úterý tzn. 4.6.2013 se uskuteční pochod za záchranu Budějovického hokeje. Pokud byste se rádi zúčastnili tak se prosím zaregistrujte na FB stránce https://www.facebook.com/events/336494889787399/337129963057225/?notif_t=plan_mall_activity. Pro ty co FB nemají tak se bude vycházet v 17:30 od nádraží ČD a půjde se po Lannově třídě k radnici a následně k Budvar aréně.  Děkujeme za podporu a sdílejte prosím i naši petici. Určitě to je potřeba. Ještě jednou díky.

Jarda Hrubý

Jaroslav Hrubý

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.