Areál minigolfu do rukou obce

Kontaktujte autora petice

Petice - Areál minigolgu do vlastnictví obce - zpráva a poděkování

2021-03-19 11:48:12

Vážení a milí podporovatelé petiční akce - Areál minigolfu do vlastnictví obce,

děkujeme za podporu, kterou jste projevili svým podpisem pod peticí, vyzývající zastupitele obce Strančice k odsouhlasení Směnné smlouvy, kterou obec Strančice nabyde areál minigolfu s parkem do svého vlastnictví. Online petici podpořilo 130 lidí. Její papírovou podobu pak více než 200. Celkem tedy nabytí minigolfu podpořilo ve velmi krátké době 3 dnů více než 330 petitentů.

Hlasování proběhlo na veřejném zasedání 16.3.2021 po obšírné diskusi, za přítomnosti vysokého počtu podporující veřejnosti a poprvé také v přímém audio přenosu. Audio přenos sledovalo současně víc než 90 posluchačů.

Smlouva byla schválena v poměru hlasů 9 PRO (zastupitelé kandidátky Společně), 6 PROTI (zastupitelé z kandidátky pana Šindeláře). Jsme moc rádi, že Vám proto můžeme oznámit, že zastupitelé tuto smlouvu schválili a celý areál minigolfu tak přejde do majetku obce.

Jsme nadšeni, že tenhle krásný zelený prostor uprostřed obce v podstatě nevyčíslitelné hodnoty bude sloužit nám všem.Díky Vám!

Přejeme Vám krásné jarní dny a na shledanou na minigolfu :-)

za autory petice Daniela Lohynská

Daniela Lohynská, Strančice 390

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.