Otevřený dopis předsedovi PS p. Vondráčkovi - podpora poslancům p. Volnému a p. Bojkovi

Kontaktujte autora petice

STÁLE TO NEVZDÁVÁME - KULOVÁ REVOLUCE SE BLÍŽÍ

2021-09-21 10:08:46

Ahoj všem, 

nadešel čas Vám podat informace a mobilizovat všechny síly. Kdo pochybuje o tom, že očkování není bezpečné, tam se dá ještě něco udělat, kdo je přesvědčený,  že je bezpečné tam nemůžeme nic dělat a čekat jen na "zdravotní problémy", které budou mluvit za nás. Udělali jsme vše co bylo v našich silách, a stále pokračujeme. 

KULOVÁ REVOLUCE
posílám pro Vaši informaci a k Vašemu dalšímu přeposlání. Vzali jsme to trochu vtipem a hlavně nenásilným bojem ve volebních místnostech. Za pokus to podle nás stojí, nikoho konkrétního tím nepropagujeme a dáváme jasný úkol, kdo je "nepřítel"  Předem děkujeme: 

Na vědomost lidu českému, moravskému a slezskému se dává, že pomocí e-mailu, telegramu, whatsappu, signalu, viberu a  jinými níže DOČASNĚ nevyloučenými sítěmi, probíhá všeobecná VOLEBNÍ MOBILIZACE. 

🚨 POZOR do 28.09.2021  (státní svátek) 20:00 NEPOUŽÍVEJTE k mobilizaci FACEBOOK, TWITTER, LINKEDIN, INSTAGRAM 🙏🙏🙏

🚨 PROTOŽE 28.09.2021 v DEN ČESKÉ STÁTNOSTI (sv. Václav) přesně ve 20:00 tam proběhne začátek KULOVÉ REVOLUCE ‼️🚨

🚨 Každý z Vás může být REVOLUCIONÁŘ‼️‼️‼️

V tento den a čas na svých profilech na FACEBOOKU, LINKEDIN, INSTAGRAMU a TWITTERU zažijí globalisté KULOVOU REVOLUCI = na svůj profil vyvěste tento obrázek ke sdílení - vyzvěte své přátele k akci, ať ve volbách NEVOLÍ SOUČASNÉ PARLAMENTNÍ STRANY!!!

KDO NEMÁTE SOCIÁLNÍ SÍTĚ, NEZOUFEJTE 😜😎 

MÁTE ÚSTA, E-MAIL, TELEFON - ROZKECÁVEJTE TO PROSÍM ÚPLNĚ VŠUDE - REVOLUCI TAK VYHRAJEME POKLIDNĚ A DŮSTOJNĚ VE VOLEBNÍCH MÍSTNOSTECH🥂🍾🎂

KOHO VOLIT? JE TO NA VÁS! 

KOHO NEVOLIT? SOUČASNÉ PARLAMENTNÍ STRANY 😇😇😇

🚨‼️‼️DO BOJE ‼️‼️🚨✌️✌️✌️

Revoluce.jpg
PROJEKT INFORMAČNÍ OSVĚTY

Všichni se nás ptají, jak mohou pomoci. Protože je to válka informační, rozhodli jsme se podpořit projekt Česko Probuď Se - www.ceskoprobudse.cz a dali jsme s nimi dohromady tyto NOVINY pro Čechy, Moravu a Slezsko. Stačí třeba 10x nebo 20x vytisknout a dát je sousedům do schránek v domě nebo v ulici. Dejte je také kolegům v práci a poproste je, ať udělají to samé. Je to jedna A4 dvoustránka. Připravujeme další čísla. 

https://www.kulovy-blesk.cz/2021/09/17/noviny-pro-cechy-moravu-a-slezsko-zari-2021-001/ 

JEDINÝ LÉK NA COVID-19 JE TORPÉDO-21

Otevřený veřejná výzva, kde na prvních 6ti stranách je to nejdůležitější (od sedmé strany začíná odůvodnění pro rýpaly a odbornou veřejnost) 

https://www.kulovy-blesk.cz/verejna-vyzva-torpedo-21/ 

Součástí dokumentu je i námi podané TRESTNÍ OZNÁMENÍ TORPÉDO-21, které jsme poslali ÚPLNĚ VŠEM 1.235 státním zástupcům na všech 97 organizačních složek státního zastupitelství od obvodního po nejvyšší. Momentálně reagujeme na všechny jejich vyjádření, které nám zasílají, tak si to dovedete představit. MAZEC, ale držíme krok. 

https://www.kulovy-blesk.cz/trestni-oznameni-torpedo-21/ 

 

Ve volbách PROSÍM podporujte MIMOPARLAMENTNÍ STRANY. DĚLEJTE OSVĚTU. 

NECHCEME nikomu říkat koho má volit, ale zcela jednoznačně, koho NEVOLIT. Abychom zamezili dotazům, koho budeme volit letos my, tak říkáme: Jakákoli mimoparlamentní strana je lepší než to, co sedí v parlamentu dnes. My budeme volit VOLNÝ BLOK č.3, z jednoduchého důvodu: Říkají jako jediní pravdu a nechodí okolo horké kaše.  


Radek Pech, David Formánek (www.kulovy-blesk.cz)



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...