Petice proti výstavbě haly v k.ú. Rynholec

Kontaktujte autora petice

Pomozte nám zastavit výstavbu haly v Rynholci

2021-06-21 15:58:49

Vážení signatáři,

developer podal žádost o posouzení vlivu stavby na životní prostředí. Ještě než bude záměr dostupný na portále CENIA, tak na stránkách obce zveřejnil developer informační leták. Odkaz naleznete naleznete ZDE

V obci Rynholec je vyhlášeno místní referendum na sobotu 26.6.2021 8:00-14:00. K hlasování mohou přijít pouze občané Rynholce.

A jak můžete pomoci právě vy?

Každý zde uvedený bod pomůže zabránit výstavbě. Můžete udělat jeden, dva nebo všechny.

• Jako občan Rynholce jít k referendu.
  • Zavolat svým známým a přátelům z Rynholce. Řekněte jim, že je důležité, aby k referendu šli. Ať nenechají propadnout svůj hlas a hlasují i za vás (místo vás).
  • Přitáhnout k problematice výstavby větší pozornost sdílením a šířením informací stránky www.nechcemehalu.cz nebo FB Nechceme halu (https://www.facebook.com/nechcemehalu)
  • Napsat developerovi a vedení obce Rynholec Váš názor. Kontakty a vzor e-mailu naleznete níže. Text e-mailu můžete použít doslovně nebo jej můžete pozměnit, třeba i úplně přepsat.

Chcete napsat developerovi a představitelům obce e-mail?

1. Zkopírujte tyto e-mailové adresy:

info@msp-projekty.cz; dyntar@obecrynholec.cz; dvorak@obecrynholec.cz; prokes@obecrynholec.cz

2. Zkopírujte předmět:

Výstavba hal na výsypce bývalého dolu ČSA

3. Zkopírujte/upravte text, doplňte svoje kontaktní údaje, případně napište text svůj:

Vážení zastupitelé obce Rynholec,

Vážená MSP Projekty,

chtěl bych reagovat na chystaný záměr výstavby hal na výsypce bývalého dolu ČSA. Jsem přesvědčen, že výstavbou těchto hal dojde k zvýšené dopravní situaci a zhoršení životních podmínek pro obyvatele Rynholce a přilehlých obcí. Domnívám se, že náš mikroregion by se měl rozvíjet jiným směrem než je budování pro danou lokalitu obrovského překladiště.

Děkuji za zvážení.

S pozdravem,

Jméno Příjmení

Ulice, číslo domu

PSČ

Město

kotaktni@emailova.adresa

3. Odešlete.

Vidíte, že možností, jak pomoci, je víc a nezaberou moc času. Developer i zastupitelé obce Rynholec si myslí, že je tu jen několik málo lidí, kterým se výstavba nelíbí. Pojďme jim společně ukázat, že je nás opravdu hodně.

Aktuální informace naleznete na stránkách www.nechcemehalu.cz, FB Nechceme halu a také na stránkách spolku www.nasvasirov.cz v záložce STOP hale a na FB Náš Vašírov.

Vážíme si jakékoliv podpory a aktivity z Vaší strany.

Děkujeme.

Náš Vašírov, z.s.

Výstavba haly v areálu bývalého dolu ČSA - Rynholec je stále reálná!

2021-05-21 19:38:06

Výstavba haly v areálu bývalého dolu ČSA - Rynholec je stále reálná!

36.PNG

Uplynula již nějaká doba (listopad 2020) co firma MSP Projekty s.r.o. ukončila proces EIA. Od té doby developer projekt výstavby haly přepracovává. V dubnu 2021 byl spolku Náš Vašírov, z.s. představen nový záměr výstavby. Ten měl být prezentován veřejnosti v květnu. Než se představení uskuteční, tak si můžete prohlédnout dokument MSP Projekty s.r.o. o změnách záměru, který naleznete pod tímto textem.

Nouzový stav neumožňoval vyhlášení referenda. Ve středu 26.5.2021 se bude konat veřejné zasedání, kde je zařazen bod 4) Vyhlášení REFERENDA k plánované výstavbě haly. Datum referenda se brzy dozvíme.

O dalším vývoji Vás budeme i nadále informovat na stránkách spolku v záložce STOP hale a FB stránkách NasVasirov.

126.PNG

26.PNG

Ukončení podpisové akce Petice proti výstavbě haly v k.ú. Rynholec

2020-10-24 17:10:34

Dobrý den,

dne 24.10.2020 byla ukončena podpisová akce Petice proti výstavbě haly v k.ú. Rynholec. Petiční archy z on-line i papírové petice budou předány vedení obce Rynholec. Děkujeme, za Váš zájem a podpis.

Občané Rynholce sesbírali podpisy (pouze obyvatel Rynholce) a 21.10.2020 předali obci návrh na konání místního referenda o výstavbě na pozemku č. 865/11.

Děkujeme.

Pavlína Švigárová

Za petiční výbor spolku Náš Vašírov, z.s.

Náš Vašírov, z.s.

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.