Za znásilnění holčičky dostal pět let. Ona si může újmu nést celý život

Kontaktujte autora petice

TVRDŠÍ TREST ZA ZNÁSILNĚNÍ DÍVKY!!!

2020-06-17 16:43:21
TVRDŠÍ TREST ZA ZNÁSILNĚNÍ DÍVENKY!!!
Případ se stal loni 29. září v Ústí nad Orlicí. V parku si tehdy šestiletá holčička hrála se svým bratrem a dalšími dvěma kamarády, když k nim přišel opilý třiatřicetiletý muž. Zeptal se, jestli by mu děti pomohly hledat bílého psa, který mu někam utekl. Jedno z dětí zavolalo rodičům, jestli udělají správnou věc, když muži pomůžou. Rodiče souhlasili. Když však muž zůstal s holčičkou sám, zavedl ji do nedaleké skladové budovy. Postavil ji mezi dveře, stáhl jí tepláky i kalhotky a osahával ji na přirození, až měla drobné oděrky.
Soud mu uložil povinnost uhradit 100 tisíc korun jako nemajetkovou újmu.

Za znásilnění holčičky dostal pět let. Ona si může újmu nést celý život!!!!!!!

„Muž netrpí žádnou duševní poruchou ani sexuální deviací, ale je nevyrovnaný. Má nevratnou poruchu osobnosti, je emočně nestabilní a impulzivní. Vše se umocňuje po častém užívání alkoholu nebo ve stresových situacích. Jinak je ale se sebou spokojený a má poměrně vysoké sebevědomí,“ uvedla před soudem psycholožka.

ZA TOTO 5 LET??!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Soud se držel té úplně spodní hranice," sdělil Lukáš Bohuslav, advokát a odborník na mravnostní právo.

JE TO NEADEKVÁTNÍ A NEPŘIMĚŘENÉ!!!!!!!!!!!!!!!

Už čtvrt století se její právníci snaží docílit zpřísnění legislativy, zatím ale bez větších úspěchů.

Právníci navíc upozorňují, že trest může být odsouzenému zkrácen za dobré chování. Na svobodu se tak může dostat ne po pěti letech, ale třeba za dva půl roku. "To není dobrý signál do společnosti,"

Ministryně spravedlnosti Marie Benešová ale rozmezí trestu pět až 12 let považuje za dostačující.

NONSENSE!!!!!!!!

PŘÍSNĚJŠÍ TRESTY!!!!!!!!!!!!!

BARBARA KREJČŮ

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.