Zachování státního znaku na dresech hokejové reprezentace

Kontaktujte autora petice

Věřím, že to má smysl

2018-06-26 11:05:43

Dobrý den,

během necelých tří dnů jsme nasbírali skoro 2000 podpisů, což je úžasné a je jasně vidět, že nám na hokeji záleží. Věřím, že se celkový počet podpisů může ještě rapidně navýšit, a tak prosím všechny, aby petici dále sdíleli. Spousta lidí si ji určitě nevšimlo a já bych byl nesmírně rád, aby se to dostalo ke každému fandovi.

Pokud nasbíráme opravdu slušný počet podpisů, který již nikdo nebude moct ignorovat, celou petici včetně podpisů bych vytiskl a ve fyzické podobě předal na svazu Českého hokeje. Nevím, zda je ještě v našich silách něco změnit, ale minimálně na to opět upozorníme. Jako správní fanoušci tohle nesmíme vzdát.

Hokejový svaz se rok co rok chlubí s historicky nejvyšší návštěvností během šampionátu v Praze. Za to můžeme především my - fanoušci! Jedině v Česku dorazil plný barák i na průměrný zápas dvou průměrných týmů. A za to chtějí rozhodovat bez nás, v tak důležité věci jako je národní dres bez státního znaku ?! NE!

Jsme hokejový národ a společně s hráči tvoříme hokejovou rodinu.

Prosím, sdílejte, podepisujte.

Sportu zdar a hokeji zvlášť.

MH

566251-img-hokej-ms-2010-pohar-crop-v0.jpg

Matěj Hodač

Pomozte této petici získat víc podpisů.