Máme hůlky v ruce - budoucnost areálu Ještěd

Kontaktujte autora petice

Máme hůlky v ruce

2017-04-02 20:07:37

Budoucnost lyžování na Ještědu.

Dobrý večer všem, děkujeme za podporu a posílám v krátkosti výsledek.

Návrh k hlasování byl v průběhu zastupitelstva upraven na základě dohody v podstatě všech, následně i odhlasován a schválen. Říkal v podstatě toto: město vyvěsí výzvu o možnosti vstupu investora do SAJ, následně se otevřou obálky s nabídkami (členové komise byli jmenováni) následně zadají dva posudky odborných nezávislých firem a vyhodnotí nabídky.

Dalo by se říct, že to dává smysl a je to v souladu s legislativou, takže za mě hlásím spokojenost.

To co tomu předcházelo a byl to silný zážitek, 4 hodiny se řešily body tramvaj do Rochlic, a hazard v Liberci ale ani v jednom případě se nevyřešilo nic. Politika je opravdu velká dřina zejména psychická. Schůze začala v 15 hod a SAJ se řešil kolem 20 hod.
Co se týká areálu a diskuse - no nebylo to nic příjemného a na otázku jaký je hospodářský výsledek za letošní sezónu a zda město je ochotno zaplatit 40-50 mil v 2017 do nutných oprav v areálu + případnou ztrátu v další sezóně jsme odpověď nedostali. Kocumová si to vzala osobně což má pravdu za spostu věcí je z mého pohledu odpovědná ona a tak jsem to tam i prezentoval. No kamarádi asi nebudem ale vzhledem k tomu, že se do politiky nehodlám montovat je mi to úpřímě jedno. Radost mi udělala reakce některých politiků a to před mým vystoupení tak i po. Ano i rozumní a racionální tam jsou bez ohledu na stranickou příslušnost. Není jich málo ale nemají to opravdu jednoduché.

Kromě jiného jsem byl křivě nařčen ZK z nadržování a spolčení s Rattajem, upřímě viděl jsem ho poprvé na veřejné akci FRESH TRACK na Ještědu 4.3.2015 narozdíl od ní, která o zájmu ze strany TMR ví minimálně rok a půl.

Mě jde v první řadě o šířku sjezdovek a bezpečnost na nich. Jako trenéři dětí si tam opravdu užíváme své .... . Ještěd má vzhledem ke kapacitě lanovek jen 30% doporučené plochy sjezdovek a to hovoří samo za sebe.

Tak snad se tak v sezóně 19/20 potkáme na široké sjezdovce Skalka na Ještědu.

SKOL JL

Lesák Jan

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.