OUR DOORS ARE ALWAYS OPEN FOR YOU ANDREW

Kontaktujte autora petice

Open Doors - Newsletter 20150410

2015-04-11 08:36:13

Vážená paní, vážený pane,

 

dovolte nám, abychom Vám poděkovali za podporu, kterou jste věnoval(a) petici (otevřenému dopisu) “Our doors are always open for you Andrew”. Velmi si toho vážíme.

 

Za pouhých pět dní, které uplynuly od spuštění petice, se k otevřenému dopisu připojilo téměř 1400 občanů.

 

Tato akce vznikla velmi spontánně v pondělí 6. dubna 2015, kdy se na facebooku rychle zformovala skupina “forandrewopendoors” a autoři sepsali první základ dokumentu. Ten byl v průběhu několika dalších hodin umístěn na server petice24.com. Text byl dále zpřesňován, a tak byl původní anglický překlad, v souladu s úpravami verze české, nahrazen novým a přesnějším anglickým překladem. (Změny vizte na webu Petice24.com.)

 

Projekt se zdárně rozběhl. Podpisy utěšeně přibývaly, spolupráce se prohloubila a získala nové obrysy. Pracovně jsme zkrátili název akce na OPEN DOORS. Náš tým byl příjemně překvapen množstvím Vašich ohlasů, námětů a vstřícných reakcí. Proto jsme se také rozhodli, že otevřený dopis oficiálně předáme americké ambasádě v Praze, což bychom rádi uskutečnili během příštího týdne.

 

Ještě jednou Vám děkujeme za čas, který jste doposud věnoval(a) našemu snažení. Zachovejte nám, prosím, přízeň, a pokud umožníte lidem ve Vašem okolí, aby také připojili svůj podpis pod online petici, budeme Vám velmi vděčni.


Autoři OPEN DOORS


forandrewopendoors



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.