ZASTAVENÍ DEVELOPERSKÉHO PROJEKTU V OSADĚ ČERVENÝ MLÝN

V údolí potoka Loděnice, nebo také Kačáku, který je levým přítokem řeky Berounky a protéká několika přírodními parky, se mezi Červeným a Markovým mlýnem plánuje developerský projekt výstavby pěti zděných objektů, v těsném sousedství lesů, potoka a nivních luk. Plánovaný projekt výrazně ohrozí nejen životní prostředí a naruší klidný ráz rekreační oblasti, ale také svým charakterem nezapadá mezi původní stavby chatových osad na břehu Kačáku. Jeho výstavba se také negativně dotkne nejen osady Červený mlýn a dalších přilehlých osad, ale také samotné obce Podkozí. V neposlední řadě dojde ke zhoršení stavu již tak velmi poškozené příjezdové komunikace.

Prosíme naše sousedy a přátele z okolí o vyjádření nesouhlasu s takovým projektem. Mockrát děkujeme.

projekt1.png

chataři z osady Červený mlýn    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji chataři z osady Červený mlýn svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Vaše telefonní číslo nebudeme veřejně zobrazovat online.